Σχετικά με μας

Κέντρο ξένων γλωσσών "My Way"

 • (+30) 2533110015
 • info@montsaki.gr

Το MyWay είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Ξυλαγανή Ροδόπης.

Στο φροντιστήριο μας χρησιμοποιούμε εξελιγμένες μεθόδους διδασκαλίας - διαδραστικούς πίνακες, όπου προβάλλεται το κάθε μάθημα όπως ακριβώς στο βιβλίο. Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με λαπτοπ με διαδραστικο λογισμικό. Είναι φωτιζόμενες , ευρύχωρες, κλιματιζόμενες, πολύχρωμες και με ταπετσαρίες εμπνευσμένες από τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Τα παιδιά διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν το i-book στο σπίτι για να δουλέψουν την ακουστική κατανόηση, να μάθουν το λεξιλόγιο. Συνεπώς αποκτούν καλή προφορά και σωστό τονισμό.

Θέλοντας να κρατήσουμε τους μαθητές μας κοντά στη φύση δημιουργήσαμε ένα προαύλιο χώρο καταπράσινο, γεμάτο λουλούδια και δέντρα κάνοντας την παραμονή των μαθητών ευχάριστη.

Ταχύρρυθμα καλοκαιρινά μαθήματα

Εντατικά τμήματα από Bjunior μέχρι και Dsenior και καλύπτεται η ύλη όλης της χρονιάς με χαμηλότερα δίδακτρα.

Ολιγομελή τμήματα μαθημάτων

Ο μαθητής έχει ευκαιρία να λύσει όλες τις απορίες του και ο καθηγητής να βοηθήσει τον κάθε μαθητή χωριστά.

Σύγχρονες τεχνολογίες και μέθοδοι διδασκαλίας

Χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες, όπου προβάλλεται το κάθε μάθημα όπως ακριβώς στο βιβλίο.

Διαδασκαλία μαθήτων με το i-book

Οι μαθητές που χρησιμοποιούν το i-book στο σπίτι αποκτούν καλή προφορά και σωστό τονισμό.

Η ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια του Κέντρου "Μοντσάκη Ρούλα"

Η ιδιοκτήτρια και καθηγήτρια του Κέντρου είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Βρετανικού Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στην Γλωσσολογία και την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας ως δεύτερη ξένη γλώσσα σε Βρετανικό πανεπιστήμιο και με επιμόρφωση στην Σχολική Ψυχολογία και στην Ειδική Αγωγή, Ανίχνευση, Παρέμβαση και Διαφορο διάγνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

" Το 1997 έφυγα από την Ελλάδα για να ξεκινήσω το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ταξίδι της ζωής μου. Πήγα στην Αγγλία, στην χώρα που αγάπησα και με έκανε να αγαπήσω τη γλώσσα της και την κουλτούρα της.

  • Άρχισα τις ακαδημαϊκές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Luton.
  • Απέκτησα  Bachelor  στην Αγγλική φιλολογία.
  • Απέκτησα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα – Master of Arts In TEFL(Teaching English Foreign Language) – Linguistics.
  • To 2007 γύρισα οριστικά στην Ελλάδα , αναγνώρισα το πτυχίο μου στο ΔΟΑΤΑΠ και μέχρι το 2010 δούλευα σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης σε ΙΕΚ και ΣΔΕ.
  • Tο 2014 αποφάσισα να ιδρύσω το δικό μου φροντιστήριο Αγγλικών. "

Εμπειρία και συνεχής επιμόρφωση

 • Η πολυετής εμπειρία στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, η συνεχής επιμόρφωση σε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις, η χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και η εναρμόνιση με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας μας έχει καταστήσει ένα σύγχρονο και αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Ξένων Γλωσσών.